Fontos koronavírus tájékoztatás

Pályázzon Falugondnoki buszra

Válassza Ön is Magyarország legnépszerűbb Minibuszát a Falugondnoki tevékenység ellátásához akár takarékos, környezetbarát 185LE-s hibrid változatban is!


A pályázatban részt vehetnek: 


Azok a települések, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2019.január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján, valamint a 1993. évi III. a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvény alapján jogosultak falugondnoki vagy tanyagondnoki szolgáltatás működtetésére, létrehozására. Pályázati intervallum: 2020. július 16 - augusztus 15.


A pályázatban támogatható tevékenység:


 Új gépjárművek beszerzése és üzembe helyezése új szolgálat létrehozását vállaló települések részére. Ezen települések esetében a falugondnoki szolgálat szolgáltatói nyilvántartásba vételnek meg kell valósulnia legkésőbb az elszámolás benyújtásáig.  Új gépjármű beszerzése és üzembe helyezése meglévő falugondnoki szolgálat esetén, akik a pályázat benyújtásakor nem rendelkeznek a szolgáltatás működéséhez szükséges gépjárművel és a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények és hálózatok hatósági nyilvántartásában a pályázat benyújtásakor végleges bejegyzéssel rendelkeznek. Időpontfoglalás


Akciós ajánlatok...
Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok