2018. 02. 20.

Tekintse meg az Új EcoSportot!

Az új EcoSport igazi városi terepjáró, elég beleülni, és máris érezheti az erejét. De nemcsak emiatt különleges: letisztult, finom vonalvezetésének és áramvonalas alakjának köszönhetően sehol nem marad észrevétlen.


Az új Ford EcoSport még karakteresebb stílust, még több kényelmet, sokoldalúságot és választási lehetőséget kínál a vásárlóknak – s mindezt egy SUV funkcionalitásával és egy városi kisautó praktikumával ötvözi. Külső megjelenését a merész és dinamikus SUV-stílus jellemzi, így méltó párja a közepes méretű Kugának és a nagyméretű Edge-nek.


Az új EcoSport belsejét nagy műgonddal tervezték meg, így a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Élvezet minden perc, amit az autóban tölt. Letisztult, egyszerű felületek, átgondolt dizájnelemek és a részletekre is kiterjedő, aprólékos kidolgozottság.


>> TEKINTSE MEG BEMUTATÓ AUTÓNKAT márkakereskedésünkben, vagy

április 20. és május 04. között Győrben, az Árkád Bevásárlóközpontban
Erős és takarékos

A forradalmi 1 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor a Nemzetközi Év Motorja cím hatszoros díjazottja. Talán nem véletlenül! Mind a 120, mind a 140 LE-s változatban megtalálhatja ugyanazt a lenyűgöző teljesítményt, amit egy hagyományos 1,6 l-s motortól elvárhat, de mindezt gazdaságosabban, kisebb széndioxid-kibocsátással.

Az új Ford EcoSport kínálatában most szerepel első ízben a terepen és közúton egyaránt jobb tapadást kínáló Ford Intelligens Összkerékhajtás is, amely az új, modern 1.5 literes EcoBlue dízelmotorral, és 125 lóerős teljesítménnyel lesz elérhető.Kifinomult vezetősegítő technológiák

Az új Ford EcoSport erősségei közé tartozik a magas, SUV-stílusú üléshelyzet és az élvezetes Ford-menetdinamika, ám még ezek az előnyök is tovább fokozhatók a fejlett technológiák segítségével:


Visszagurulásgátló

Segít megakadályozni, hogy autója hátra- vagy előre guruljon, amikor lejtőn vagy emelkedőn indul el.


Intelligens összkerékhajtás

Az intelligens összkerékhajtás rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A rendszer kimagasló vezethetőséget és hatékonyságot biztosít.


Ford SYNC3

A Ford SYNC 3 rendszer beszédhanggal, illetve a 8-hüvelykes, színes érintőképernyőn keresztül is vezérelhető technológia. Így telefonálhat, lejátszhatja a zenéit és kezelheti a navigációt. Live Traffic szolgáltatása a forgalmi dugók elkerülésében is segít.


>> JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!


>> TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS KAPCSOLATFELVÉTEL

Márkakereskedésünk híreiFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok