1965 óta számtalan vállalat választotta a Ford Transit haszongépjárműveket. Mindannyian a Transit tartósságára, működőképességére és megbízhatóságára építettek. 

Az új Transit modellek kategóriaelső funkciókkal és üzemanyag-hatékonysággal, fejlett, innovatív technológiával és modern designnal rendelkeznek. Bármelyik modellt is választja, biztos lehet benne, hogy értékes segítséget fog nyújtani vállalata számára, ráadásul az alacsony fenntartási költségeknek hála, a ráfordított összeg is hamar megtérül. Az új termékcsalád négy jól elkülönített járművet tartalmaz. 

Méret szerint csökkenő sorrendben ezek a következők: Transit, Transit Custom, Transit Connect és Transit Courier. Bármit is kíván szállítani, bármi is legyen cége vagy saját célja, biztos lehet benne, hogy az új Transit modellek mindegyike nagy segítséget fog nyújtani ezek elérésében. A következő útmutató segítségével megtudhatja, hogy melyik Transit illeszkedik leginkább az Ön igényeihez.


Transit

Az új Transit versenyképes az üzemanyaghatékonyság terén és rendkívül tartós, ráadásul olyan fejlett technológiákkal láttuk el, mint például a Vészhelyzeti Asszisztenssel felszerelt Ford SYNC. A termékcsalád legnagyobb tagjaként a rakodótere a tágas 9,3 köbmétertől a hatalmasnak számító 15,1 köbméterig terjed, míg a maximális járműtömeg 2900 kg és 4700 kg között változik. A Van, a Szimplakabinos alváz, a Kombi*, a Duplakabinos Van* vagy a Minibusz verzióknak, továbbá az öt különböző hossznak és az első-, hátsó- vagy összekerékmeghajtás opcióknak köszönhetően a Transit minden üzlet számára ideális választás - beleírtve az Ön vállakozását is.

Tudjon meg többet az új Transitról!


Transit Custom

A lenyűgözően hatékony Transit Custom a Transit termékcsalád második legnagyobb tagja, mely 6,0 vagy 6,8 köbméteres Van verziókban kapható. Maximális járműtömege 2500 kg és 3300 kg között változik. A sokoldalúságon és a hatékonyságon felül ez a modell számos innovatív megoldást is felvonultat. Ilyen például a hosszú rakományok számára kialakított válaszfal, melynek segítségével a legrövidebb Vanben is szállíthatók akár 3 méteres csövek is. A Transit Custom ezen felül Kombi és Double Cab-in-Van változatban is kapható, amelyek kiemelkedően jó üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek. A Custom az első modell a kategóriájában, amely maximális, azaz 5-csillagos értékelést nyert el az Euro NCAP tesztjein, új távlatokat nyitva ezzel a haszongépjárművek világában. Nem csoda, hogy a Transit Custom az eddigi legnagyobb fölénnyel nyerte el a "2013-as Év Nemzetközi Haszongépjárműve" díjat.

Tudjon meg többet az új Transit Customról!


Transit Connect

A haszongépjárművek minden fontos tulajdonságával rendelkezik, sőt. Az új Transit Connect rugalmas rakterével, gazdaságos üzemanyag-fogyasztásával és a legújabb Ford technológiákkal (pl. az alacsony sebességen működő biztonsági rendszer) még többet tud. A Van zárt áruszállító modell esetén hárman, míg a Tourneo és a Kombi verziók akár hét személy szállítására is alkalmasak. A választható tengelytávoknak köszönhetően a Van verziók akár 3,6 köbméteres raktérrel és akár 1000kg-os rakodási kapacitással rendelkeznek.

Tudjon meg többet az új Transit Connectről!


Transit Courier

Annak ellenére, hogy a Transit Courier a Transit család legkisebb tagja, még így is óriási, 2,3 köbméteres raktérrel rendelkezik. És ez még nem minden: a lehajtható raktárelválasztónak és a szintén lehajtható utasoldali ülésnek köszönhetően akár 2.59 méteres rakodási hossz is elérhető. Az autó kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással és alacsony karbantartási költségekkel büszkélkedhet, ráadásul számos tárolórekesz teszi praktikussá az utasterét. A sofőrt több kényelmi és biztonsági funkció segíti, mint például a vezetőoldali, az utasoldali és az oldalsó légzsákok, vagy a standard ECT (elektronikus menetstabilizátor).

Tudjon meg többet az új Transit Courierről!