Ahogy az tavasszal lenni szokott, most is nagyszerű ajánlatokkal várjuk márkaszervizeinkben, hogy továbbra is biztonságosan autózhasson.

Kedvezményes Ford nyárigumi árlistánkért kattintson ide!


A Semperit gumikkal most duplán jól jár!

Vásároljon 2018. március 19. és április 30. között 4 db, 15”-os vagy annál nagyobb méretű Semperit nyári gumiabroncsot, és egy 6000 Ft-os szerviz kuponon* túl még abroncs garanciával is megajándékozzuk!


Miért kell lecserélni a gumiabroncsokat nyárira?

Egy jó minőségű nyárigumi nemcsak biztonságosabbá teszi a közlekedést, hanem még az autó fogyasztását is segít csökkenteni. Ráadásul 7 fok fölött a téligumi túlságosan felpuhul, nem bírja a meleget, ezért sokkal hamarabb elkopik, míg a nyárigumi keményebb anyagból készül, így lassabban használódik el, amellett, hogy a kellő tapadást természetesen biztosítja.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy a gumiabroncs profilmélysége minimum 1,6 mm legyen, ez alatt már gyakorlatilag életveszélyessé válik a közlekedés az adott gumival!


*A szerviz kupon 15 col vagy nagyobb méretű (személy/SUV/kisteher) Semperit nyári gumiabroncs vásárlása esetén márkaszervizünkben a vásárláskor felszereltetett nyári Semperit gumiabroncsokra vonatkozik a promóciós időszakban, a készlet erejéig.

A viszonteladók és a kereskedelmi vállalkozásokra (például flották, lízingvállalatok és taxi társaságok) az ajánlat nem elérhető.